Data-Assistance (data- og programleverancer)

  • Har du fundet data på nettet, som du ikke kan gennemskue, hvordan du får hentet ned?
  • Sidder du fast med rodede data, som du ikke kan få konverteret til det rigtige format?
  • Er du i tvivl om, hvordan bestemte pakker eller funktioner bruges i dit dataanalyse-program?

CALDISS tilbyder assistance inden for diverse dataudfordringer - både angående anskaffelse, oprydning og analyse. Assistancen sker typisk i form af data- eller programleverancer.

Data kan indsamles fra mange digitale kilder samt i mange afskygninger og formater. CALDISS hjælper dig gerne videre i arbejdet, om så det omhandler at skaffe eller at få ryddet op i data, så de er klar til analyse.

Afhængig af din udfordring, kan CALDISS enten levere et datasæt i dit ønskede format og/eller et program/script, der løser den specifikke udfordring. Vi har kompetencer inden for data mining, text mining, web scraping, datahåndtering mm. og arbejder i både R, Python, Stata og NVivo.

 

Hvordan gør jeg brug af data-assistancen?

Send en mail til caldiss@adm.aau.dk, hvor du beskriver din udfordring. Jo mere information du giver, jo bedre står vi stillet til at finde en løsning.

Vi vender tilbage inden for to-tre hverdage.

Hvis vi har en umiddelbar løsning til udfordringen, svarer vi tilbage med en beskrivelse af denne, samt et tidsestimat for hvor længe det vil tage at udarbejde.

Hvis vi ikke kan se en umiddelbar løsning til udfordringen, eller at udfordringen kræver uddybelse eller andet, svarer vi tilbage med forslag om at mødes for at diskutere nærmere.

CALDISS - Fibigerstræde 5, lokale 37-41 - 9220 Aalborg Ø - Find vej